Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Καλησπέρα σε όλους τους bloggers

Εν μέσω θέρους, καύσωνα και διακοπών, για τους περισσοτέρους, αποφάσισα και 'γώ να ενταχθώ στην ομάδα των bloggers. Ήταν κάτι που που ποτέ δεν είχα σκεφτεί να κάνω ή και αν κάποια στιγμή είχε περάσει από το μυαλό μου δεν ήξερα το πως γίνεται κάποιος blogger. Βέβαια σ' αυτόν τον κόσμο πιστεύω ότι τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα γίνονται και έτσι πριν μερικές μέρες μία καλή φίλη που ασχολείται αρκετά, μπορώ να πω, μου έδειξε τον τρόπο. Να 'ναι καλά το αστέρι μου!
Αυτή είναι η πρώτη δημοσίευση που κάνω. Η επόμενη ίσως και ν' αργήσει λιγουλάκι, καθώς φεύγω για διακοπές πολύ σύντομα. Εύχομαι σε όλους σας καλές διακοπές και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

6 σχόλια:

τετραγωνος κυκλος είπε...

Γειά σου,jojephina!

Καλως ήρθες στον κόσμο μας!Πιστεύω να περάσεις καλά και να το διασκεδάσεις όσο περισσότερο γίνεται μαζί μας!

Σημασία έχει πως πλέον είσαι εδώ!Είδες;Εύκολο ήταν τελιά!

Και εσύ να 'σαι καλά jojephina μου!

Ας αργήσει όσο θέλει η επόμενη δημοσίευση!Καλά να περάσες στις διακοπούλες σου,ξεκουράσου,γέμισε τις μπαταρίες σου και τα ξαναλέμε(από κοντά)μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών!

Φιλιά πολλά!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλώς ήρθες στη blogoπαρέα μας! Ελπίζω να έχεις μια ευχάριστη διαμονή. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να απευθυνθείς στο τετραγωνάκι ή σε μένα. (πωπω πώς τα λέω έτσι, μήπως να ανοίξω κανένα ξενοδοχείο ή κανένα γραφείο πληροφοριών;!)
Καλό καλοκαίρι και καλή "αντάμωση" το Σεπτέμβρη λοιπόν!

neni είπε...

Θα αργήσει η επόμενη διμοσίευση;Μα γιατί να αργήσει;;

Μπράβο και από μένα στην φίλη αστέρι που σε βοήθησε!
Μόνο να είσαι και εσύ το ίδιο φίλη αστέρι!
Δεν είμαι κακιά μην παρεξηγήσεις τις προθέσεις μου,προνοϊτική είμαι.

Πλάκα-πλάκα ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ και να μείνεις να μας αντέξεις..Σε περίπτωση που αντέξεις θα περάσεις τέλεια..!!

Καλές βουτιές και τα ξαναλέμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Alexandros A. Voudouris είπε...

Άργησα λιγάκι αλλά το βρήκα ένα ωραίο με μέλλον blog και ελπίζω σύντομα σε κάποια ανάρτηση!!Ελπίζω να περνάς καλά τώρα το καλοκαίρι και να τα πούμε σύντομα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Καλό μήνα!! Ελπίζω σε μια ανάρτηση σύντομα!!

jojephina είπε...

Αγαπητή neni σ'ευχαριστώ για τη δημοσίευση σου στο ιστολόγιο μου. Θα ήθελά να σου απαντήσω στο σχόλιο σου για το αν είμαι "φίλη αστέρι". Θέλω να πιστεύω οτι είμαι, αλλά καλύτερα ν'απαντήσουν όσοι με γνωρίζουν. Είναι οι καλύτεροι κριτές. Κακιά δεν σε χαρακτηρίζω, καλό είναι να είσαι λιγουλάκι υποψιασμένη και προνοητική γιατί πολύ απλά κάποτε την πάτησα απο ατομο που θεωρούσα φίλη και τελικά αποδείχθηκε φίδάκι κολοβό. Φιλιά!